Cunoscuta pentru tinutele sale extravagante, controversata Lady Gaga a reusit sa surprinda din nou, pozand in barbat.

Pentru sedinta foto, celebra cantareata si-a tuns parul scurt si l-a vopsit in negru si a imbracat costume barbatesti.

Fotografiile, care vor aparea in numarul din septembrie a revistei Vogue Hommes Japan, au fost facute la Londra de renumitul fotograf Nick Knight, iar tinutele au fost alese de stilistul lui Lady Gaga, Nicola Formichetti, scrie dailymail.co.uk.

Formichetti a postat fotografiile pe blogul personal, afirmand ca persoana ilustrata ar fi Jo Calderone.

Unul dintre cei mai mari fani ai lui Lady Gaga, faimosul blogger Perez Hilton, care o alinta pe artista „sotia mea”, a si preluat cateva imagini si le-a postat pe contul sau de Twitter alaturi de comentariile: „Sotul meu, Jo Calderone. Ne iubim”.

Se pare ca prin intermediul acestor fotografii, Lady Gaga, daca intr-adevar este vorba de ea, pentru ca nimeni din echipa artistei nu a confirmat acest lucru, vrea sa glumeasca pe seama zvonurilor conform carora ar fi hermafrodit.

"Cu totii stim ca cel mai fierbinte subiect al anului a fost daca am sau nu penis, asadar de ce sa nu le oferim curiosilor ceea ce-si doresc"
, spunea Gaga , care la inceputul anului a pozat pentru revista “Q Magazine”, intr-o pereche de pantaloni cu o umflatura de forma unui penis intre picioare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.