Unul dintre cei mai celebri burlaci din Romania a fost invitatul principal al matinalului "Neata cu Razvan si Dani", unde a dezvaluit cateva dintre surprizele pe care show-ul Burlacul le pregateste telespectatorilor .

In plus, Catalin Botezatu a oferit, printr-o declaratie inedita, un indiciu important despre idealul sau feminin. In stilul sau galant, Bote a insotit cadoul pe care l-a oferit gazdei Mihaela Radulescu cu un compliment pe masura: “Pe tine intotdeauna te-am considerat femeia fatala!

Cele 22 de aspirante la inima sa inscrise in concursul Burlacul s-au trezit dintr-odata cu un nou standard de feminitate dificil de atins: femeia puternica, independenta, constienta si capabila sa se foloseasca de calitatile ei.

Mai mult, Bote a facut o a doua marturisire referitoare la idealul sau. Acesta a dezvaluit ca in competitie exista o femeie care se apropie ca infatisare de imaginea femeii fatale, Mihaela Radulescu.


Se pare ca asemanarea cu Mihaela poate fi un atribut important in alegerea femeii potrivite. Evident, pe langa trasaturile fizice, tinerele trebuie sa faca dovada personalitatii impresionate cu care ne-a obisnuit Mihaela.

Femeia pe care Bote a descris-o in termini laudativi, comparand-o cu noua gazda a showului Neata cu Razvan si Dani se numeste Roxana Codreanu si este din Ramnicu Valcea. Tanara a facut handbal de performanta si lucreaza momentan ca arbitru in domeniu. Ea este cea care a sarutat-o pe buze pe Violeta, spunandu-i ca tine mortis sa-i fure jumatate din sarutul lui Catalin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.