Zece miliarde de lei vechi, suma in care nu sunt incluse sponsorizarile, este bugetul alocat Festivalului Callatis 2005.

Artificii, cei mai scumpi artisti din Romania, zeci de Miss-uri din diaspora, cele mai neasteptate duete, plus numeroase expozitii si simpozioane sunt incluse pe agenda Callatis, intre 8 si 15 august. Organizatorii festivalului si-au facut un obicei din a surprinde publicul prin alaturarea in dialoguri muzicale a unor artisti care nu au nimic in comun. Anul acesta, ii vom putea auzi cantand impreuna pe Morandi si Anna Lesko, Narcisa Suciu si K1, Gil Dobrica si Cristina (o solista de la Restaurantul Ciresica din Jupiter).

Aproximativ 100 de cantareti si trupe - de la Dida Dragan, Angela Similea pana la Vama Veche, Gheorghe Dinica, Nelu Ploiesteanu -, dar si solisti si ansambluri de muzica populara - de la Irina Loghin si Maria Ciobanu pana la Grupul "Teleormanul" si Ansamblul "Liviu Vasilica" - vor urca pe scena-scoica din Portul turistic Mangalia. "Miscarile de trupe" ii costa pe organizatori 10 miliarde de lei.

VERNISAJ BASESCU

Cat priveste invitatul strain, numele anuntat initial, Ricchi e Poveri, nu isi mai poate onora prezenta, pentru ca vocea feminina a trupei, Angela, acuza probleme de sanatate. In locul ei va veni In-grid, cea mai sexy voce a muzicii dance italiene, care va include in recital si hiturile "Tu es Foutu", "In-Tango", "You Promised Me" sau "Shock". O alta surpriza a organizatorilor se numeste Ioana Basescu. Fiica presedintelui isi va expune, la 7 august, la Callatis, o serie de fotografii facute din elicopter sau din barca, avand ca tema inundatiile.

ALEGERE

"Solista a fost internata si existau 90% sanse sa nu mai vina. N-am vrut sa riscam si am facut un sondaj printre tinerii din Mangalia pentru a alege pe cine sa chemam in locul celor de la Ricchi e Poveri. A iesit In-grid. Asa ca ea va veni la Callatis" - Cornel Diaconu, producator general al Festivalului Callatis

DISTRIBUTIA FESTIVALULUI

Va prezentam programul festivalului, cu precizarea ca s-ar putea sa mai intervina mici modificari.

8 august: Miss Diaspora, Pavel Stratan, Radu Ille, HI-Q, Hora, Cornelia Tihon.
9 august: Body&Soul, Fizz, Selena, Blondy, 3-rei Sud Est, Angela Similea, Ovidiu Komornic, Mirabela Dauer, Raoul.
10 august: Dida Dragan, Veta Biris, Nicolae Furdui-Iancu, Daniela Condurache, Irina Loghin, Grupul "Teleormanul" si Ansamblul "Liviu Vasilica", Gheorghe Turda, Elena Roizen.
11 august: Scoala vedetelor, Morandi, Anna Lesko, Ingrid.
12 august: VH2, Mandinga, Voltaj, Holograf, Vama Veche, Nicola, Iris.
13 august: Andreea Balan, Miki, Delia, Andra, Spin, Impact, Akcent, Sexxy, Laguna.
14 august: Alexandru Arsinel si Tudor Chirila, Gheorghe Dinica si Nelu Ploiesteanu, Narcisa Suciu si K1, Gil Dobrica si Cristiana, Maria Ciobanu.
15 august: Allegretto, Mandinga, Pepe, Talisman.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.