Radu Valcan, Iulia Vantur si Neylini au venit in studioul ProFM, unde au povestit despre ce a insemnat pentru ei Michael si muzica lui.

Radu Valcan, vedeta ACASA TV, si-a amintit ca desi nu era cel mai infocat fan al lui Michael, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ajunge la concertul Regelui Pop din Bucuresti, in ’92. “Tin minte ca nu am avut bani de bilet, asa ca spre finalul concertului am sarit gardul pentru a intra. De asta am si ajuns cu hainele rupte acasa. In ’96 insa mi-am cumparat bilet si am stat chiar in primele randuri”, a declarat Radu.

Vedeta a simtit energia incredibila a pieselor lui Michael si la “Dansez pentru tine”, unde a avut de interpretat un dans al artistului.

Iulia Vantur, se numara si ea printre fanii Regelui Pop si a declarat ca iubeste intreaga munca a lui Michael si ca multa vreme dupa stirea mortii lui, ea a sperat ca artistul este inca viu si totul a fost o miscare de marketing.

Neylini se declara si ea un super fan Michael Jackson si este convinsa ca si copiii ei ii vor asculta muzica. “Eu am crescut pe muzica lui Michael, asa ca stiu de pe acum ca acelasi lucru se va intampla si cu copiii mei”, a declarat artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.