Manusa cu cristale Swarovski pe care Michael Jackson a purtat-o in timpul Victory Tour, din 1984, a fost vanduta cu suma de 190.000 de dolari.

Licitatia, organizata de Julien's Auction in Las Vegas, a scos la vanzare o colectie de peste 200 de obiecte care i-au apartinut lui Michael Jackson iar expertii au fot uluiti de sumele exorbitante cu care s-au vandut cateva obiecte.

  • Astfel, o jacheta a megastarului, pentru care s-a pornit licitatia de la 6.000 de dolari a ajuns pana la 120.000 de dolari iar o pereche de pantofi, estimati la 3.000 de dolari, au fost vanduti pentru 90.000 de dolari, relateaza BBC.

"Asta demonstreaza ca Michael Jackson este cea mai cautata vedeta din lume. A fost fenomenal. La licitatie au participat oameni din toate colturile lumii. Abia acum realizam ce veritabila legenda am pierdut"
, a declarat Darren Julien, seful casei de licitatii.

La aceeasi licitatie au mai fost vanduta si o suvita de par de-a lui Elvis Presley, pentru suma de 20.000de dolari, precum si foaia pe care Prince a scris versurile melodiei “Purple Rain”, pentru 67.650 de dolari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.