Mihai de la 3rei Sud Est (Negrutzu) se va casatori in curand cu prietena sa, Ema, insarcinata in trei luni. Nasi de cununie le vor fi Ramona Bujdoiu, fosta membra a Scolii Vedetelor, si sotul acesteia. Ramona, in varsta de 24 de ani, este directorul executiv si initiatoarea unui proiect foarte indraznet in Romania: Centrul Romano-American de Cercetare a Nasterilor Subacvatice. Acest proiect, "Aqua Materna", este unic in Europa de Est. Maternitatea are peste 2500 de metri patrati si are sediul in Brasov, la poalele Muntilor Fagaras.

Ramona a nascut-o pe fetita ei, Raisa, in varsta de 1 an si 3 luni, subacvatic, urmand ca peste putin timp si prietena lui Mihai sa nasca acolo. Ramona nu este straina de lumea muzicii. Ea are la activ sute de ore de canto. In prezent lucreaza intens la finalizarea albumului care o va relansa pe piata muzicala din Romania. Piesele pentru noul sau material muzical sunt inregistrate in studioul lui Mihai de la 3rei Sud Est. Ramona este proiectul principal al lui Mihai, responsabil cu piesele care vor fi incluse pe albumul acesteia. La piese, pe langa Mihai, mai lucreaza Fritz si Boogie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.