Brad Pitt si Daniel Day-Lewis isi disputa rolul de raufacator pentru "Sherlock Holmes 2".

Cei doi actori sunt primele optiuni ale regizorului Guy Ritchie pentru interpretarea raufacatorului din pelicula "Sherlock Holmes 2", potrivit presei internationale, citeaza NewsIn.

Profesorul Moriarty, personaj a carui prezenta nu a fost evidentiata in prima pelicula, se anunta a fi va fi marea atractie a continuarii. Astfel, regizorul doreste un actor de prima mana pentru acest rol. In continuarea peliculei, Robert Downey Jr. va reveni in rolul celebrului detectiv, iar asistentul detectivului Watson va fi interpretat de Jude Law.

Potrivit unor surse apropiate regizorului, Brad Pitt reprezinta o prima optiune pentru rolul profesorului, datorita relatiei sale cu regizorul Guy Ritchie, alaturi de care a lucrat in "Snatch" (2000), in timp ce o a doua optiune este actorul castigator al unui premiu Oscar, Daniel Day-Lewis.

Daca cei doi actori nu se vor arata disponibili, Guy Ritchie ii va lua in calcul pe Gary Oldman, Sean Penn si Javier Bardem.
"Sherlock Holmes 2" va fi lansat la 16 decembrie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.