Kitty Cepraga - sau Kristina, asa cum o cunosc italienii - pare a fi intrat definitv in gratiile lui Robert De Niro. Starul de la Hollywood s-a intors in Italia, asa cum promisese in urma cu un an si a revazut-o pe romanca.

Daca prima oara cei doi s-au intalnit intamplator, la premiera de la Roma a filmului "Ocean's Twelve", de data aceasta, Robert De Niro (foto medalion) a invitat-o special pe Kitty la un eveniment monden, organizat chiar de el in capitala Italiei, in urma cu doua luni. E vorba despre vernisajul unei expozitii speciale, cu picturi realizate de tatal lui Robert De Niro, expozitie organizata la mai bine de 12 ani de la moartea acestuia.

A fost o petrecere la care au luat parte aproape toate numele grele ale show-bizului italian si nu numai, printre care, cele mai cunoscute la noi, ar fi: interpreta Romina Power, actorul Franco Nero, actrita Meryl Streep, dar si frumoasa Ramona Badescu. Cu toate ca s-a simtit ca pestele in apa alaturi de atatea vedete, Kitty recunoaste ca, in Italia si in lume, este inca la stadiul de invatacel in ale artei actoricesti. De altfel, anul viitor va absolvi un curs extrem de complex de actorie si regie, la Roma.

In rest, lucrurile merg bine pentru Kitty. Ea spune ca nu a mai fost de vreo trei luni in tara si ca ii e dor de familie, prieteni si de teatrul de aici. in schimb, ea a urmarit cu sufletul la gura, secventele incredibile difuzate pe micile ecrane in timpul inundatiilor din Romania. "Sunt cu sufletul langa sinistrati si imi imaginez ce dezastru traiesc pierzandu-si truda de-o viata. Mi-as dori ca oamenii cu putere sa ii ajute cumva", spune Kitty Cepraga.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.