Daca la Hollywood nu poti fi suficient de slaba, la Bucuresti nu poti fi niciodata prea bronzata. Exagerare sau nu, bronzul este aproape obligatoriu pentru vedetele atente la imaginea lor.

Sunt sigura ca ai citit deja multe despre bronzul artificial si ca stii pericolele acestuia. Autobronzantul risca sa se aplice cu pete, solutia bronzanta pulverizata poate sa reactioneze cu pigmentul pielii tale si sa rezulte un portocaliu care se vede si din spatiu... mai ramane solarul, cunoscut unora dintre noi ca „bronzarea la bec” si care este cea mai comoda solutie. In 5 - 6 sedinte te alegi cu tenta aurie mult ravnita.

Nu e asadar de mirare ca vedetele noastre apeleaza la solar in mod regulat, unele in mod inspirat, altele cu incidente care le readuc in paginile revistelor de profil.

Anda Adam este o clienta regulata a solarului, desi nuanta naturala a pielii ei este deja visul oricarei femei care adora bronzul. Se pare insa ca Andei ii plac contrastele puternice si ca foloseste responsabil solarul.

Oana Zavoranu nu umbla cu jumatati de masura nici in privinta bronzului sau, care, in cazul ei, ii scoate in evidenta si mai mult silueta, dar si tatuajele. Ceea ce este putin pentru Oana e mai mult decat suficient pentru un cunoscator al tehnologiei solarului.

Sanziana Buruiana a avut surpriza neplacuta ca, dupa cateva sedinte, sa constate ca ii apar pete pe sani, moment in care a renuntat la solar si a hotarat sa ramana la incetul, dar mai sanatosul bronz natural.

Cosmina Pasarin a patit si ea ceva similar, in urma sedintelor la solar aparandu-i zone depigmentate. Medicul i-a interzis sedintele de solar, iar acum Cosmina recurge la metoda traditionala care, daca e sa judecam dupa imaginile de la plaja de nudisti, ii place la fel de mult, daca nu mai mult ca sedintele sub lampa UV.

Diana Niculescu era recunoscuta drept o fana a solarului, in urma exceselor fiind avertizata ca supraexpunerea grabeste imbatranirea. De cand este mamica insa, Diana a renuntat la excese, iar frumusetea naturala o prinde mult mai bine.

Daniela Gyorfi declara ca nu merge regulat la solar, dar ca pentru aparitiile la TV are nevoie de o nuanta mai inchisa a pielii. In varsta de 41 de ani si cu un corp de invidiat, vedeta admite ca nu ii place culoarea deschisa a pielii si a tenului sau, motiv pentru care apeleaza la bronzul artificial.

Citeste si:
Plaja din Eforie Sud și porțiunea Olimp-Mangalia vor fi extinse
Plaja din Eforie Sud și...

Gina Pistol recurge la o solutie preluata direct de la Hollywood, folosind o solutie cu ingrediente organice si acid hialuronic pentru a-i conferi pielii sale bronzul pe care si-l doreste.

De ceva ani insa, la Hollywood este la moda sa fugi de soare unde vezi cu ochii, iar look-ul bronzat nu mai este un must. Nicole Kidman si Cate Blanchett sunt doar doua exemple de frumuseti rapitoare care sunt in razboi cu bronzul, de orice tip ar fi el, iar Lindsay Lohan, care a aparut pe prima pagina a tabloidelor cu un look „rotisat” de-a dreptul, a renuntat la orice artificiu de bronzare. Nu in ultimul rand, este suficienta o privire la Donatella Versace ca sa intelegi ce inseamna excesele in ceea ce priveste bronzarea artificiala.

Sursa articol: unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.