Michael Jackson va fi comemorat, in aceste zile, pe toate meridianele, prin diferite evenimente de strada si programe de radio si televiziune speciale.

Astazi se implineste un an de cand regele muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit la varsta de 50 de ani, in urma unei intoxicatii acute cu Propofol.

Cu ocazia comemorarii mortii sale, cimitirul Forest Lawn din Glendale va fi deschis fanilor.

  • Tot maine va avea loc si o ceremonie de omagiere, organizata in casa in care a copilarit megastarul, in orasul Gary din statul american Indiana, informeaza NewsIn.

La ceremonia organizata de autoritatile locale, la care sunt asteptate mii de persoane, vor asista mama cantaretului si nepoata sa Genevice, fiica lui Randy Jackson.

In urma cu doar cateva zile Katherine Jackson a vizitat orasul Gary si a planuit renovarea imobilului in care a crescut regele muzicii pop, situat la 48 de kilometri de Chicago. Casa, foarte mica, are acum un acoperis nou, a fost pictata in alb si e inconjurata de un gard negru din fier forjat.

Adresa casei in care a copilarit regele muzicii pop a devenit cunoscuta dupa ce The Jacksons au lansat in 1980 albumul "2300 Jackson Street".

Michael Jackson a vizitat Gary o singura data dupa ce a parasit orasul, in 2003, cand a fost anuntata constructia unui centru cultural care urma sa ii poarte numele, institutie care nu a mai fost deschisa.

  • Si muzeul figurilor de ceara "Madame Tussauds" din Washington va comemora un an de la moartea regelui muzicii pop prin expunerea statuii acestuia, care a fost retusata special pentru acest eveniment.

"Madame Tussauds D.C. se alatura celorlate noua muzee de profil care, pornind din Shanghai si pana la New York, marcheaza astfel un fara Michael Jackson", se arata intr-un comunicat al muzeului.

Statuia lui Jackson poate fi admirata alaturi de replici din ceara ale altor numerosi artisti, politicieni si sportivi.

Citeste si:
Ciucă: Mesajul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor...
Ciucă: Mesajul  Zilei...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.