Trupa Holograf a sustinut primul concert pe scena pavilionului Romaniei la Shanghai.

Timp de 80 de minute, depasind cu mult durata planificata a spectacolului, artistii au creat o atmosfera deosebita pentru publicul spectator alcatuit, in majoritate, de membri ai comunitatii romane din Shanghai, potrivit unui comunicat de presa al MAE.

Manageri de companii internationale, profesori, diplomati ai misiunii Romaniei la Shanghai, precum si personalul R. Moldova la Expo 2010, s-au intalnit marti seara la pavilionul Romaniei, inregistrandu-se astfel cea mai numeroasa participare a comunitatii romanesti de la deschiderea Expozitiei.

Programul cultural-artistic organizat in perioada participarii Romaniei la Expo Mondial 2010 a intrat intr-o noua etapa, la mijlocul lunii iunie - in perioada 16 iunie - 31 iulie pe scena pavilionului Romaniei evolueaza ansamblul folcloric "Calusarii Slatinei", cvartetul "Imporioso", cvintetul "Composito" si fanfara "Zece Prajini".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.