Telenovela Bahmuteanu - Prigoana merge mai departe. Dupa ce s-au certat in public pe un post tv, Adriana si Silviu au anuntat in presa ca sunt din nou impreuna. Numai ca in momentul in care lucrurile mergeau bine intre ei, Adriana a pierdut sarcina in timp ce petreceau un weekend minunat la Braila. Dupa care s-au certat si au decis pentru a mia oara ca fiecare sa-si vada de viata lui. Si-au spalat lucrurile in public, ea l-a acuzat ca este infidel, el a facut-o mincinoasa. Dar dupa fiecare conflict Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat si si-au declarat iubire netarmurita.

Asa s-a intamplat si dupa ultima cearta televizata in mai multe episoade pe OTV, cand ea l-a acuzat ca nu-i pasa de copilul pe care-l poarta in pantece si al carui tata este, iar el a venit si a dat un drept la replica de cinci ore. La nici o saptamana dupa acest incident au redevenit un cuplu si lucrurile pareau ca intrasera pe un fagas normal. Asa ca acum doua saptamani au decis sa-si petreaca weekend-ul la Braila, la niste prieteni.

Acolo s-au plimbat cu vaporasul si si-au facut declaratii de dragoste. Numai ca la un moment dat Adrianei i s-a facut rau, a inceput sa piarda sange si a ajuns in scurt timp la Spitalul de urgenta din Braila. Ea ne-a povestit cosmarul prin care a trecut: "Pentru ca nu aveau sectie de obstetrica-ginecologie, m-au trimis la maternitatea din oras. Acolo medicul mi-a spus ca trebuie sa-mi faca chiuretaj pentru ca am pierdut prea mult sange si ca viata imi este in pericol. Asa ca l-am facut.

Daca eram in Bucuresti salvam copilul. De doua saptamani iau calmante, nu pot sa-mi revin, nu-mi vine sa cred ce mi se intampla. Tot atunci m-am despartit si de Silviu, ne-am certat si gata... s-a terminat totul." Ca de fiecare data Adriana si Silviu se contrazic in declaratii. El vede cu totul altfel lucrurile: "Noi n-am fost certati niciodata, ea pleaca, vine, e o femeie nebuna, n-am ce-i face. Dat fiind ca nu mai suntem sot si sotie poate sa faca ce vrea, e treaba ei."

Legat de faptul ca Adriana a pierdut sarcina, Silviu Prigoana ne-a declarat: "si anul trecut mi-a aratat niste poze si mi-a zis ca e gravida, acum s-a intamplat la fel, dar de fiecare data a intarziat sa apara rezultatul final, copilul. Asa ca eu nu pot sa cred ceea ce nu vad. La Braila cred ca de fapt i-a venit ciclul. O femeie insarcinata trebuie sa aiba o singura sarcina: copilul. Nu emisiuni, reviste si altele, si altele..."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.