Legendara trupa rock americana The Beach Boys se va reuni anul viitor pentru o serie de evenimente prilejuite de implinirea a 50 de ani de la fondarea formatiei, a declarat solistul vocal Mike Love,

Love va fi din nou alaturi de ceilalti doi supravietuitori ai trupei, chitaristul Al Jardine si compozitorul Brian Wilson, considerat "creierul" formatiei.

Cei trei s-au reunit si la aniversarea a 40 de ani de la infiintare, pentru o conferinta de presa speciala, relateaza NewsIn.

  • The Beach Boyss-a lansat in 1961 si a devenit populara in randul tinerilor datorita armoniilor vocale unice si versurilor despre plaja, soare, masini si fete. Ulterior, datorita geniului componistic al lui Wilson, trupa a trecut la un sound ceva mai elaborat si la o alta filosofie a textelor, influentand numerosi alti artisti de succes.

Din punct de vedere al vanzarilor de discuri din toate timpurile, The Beach Boys este trupa numarul 1 a Statelor Unite, iar revista Rolling Stone o plaseaza pe locul 12 in topul celor mai valorosi artisti din istoria muzicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.