Este un fapt dovedit ca soarele si valurile marii te duc cu gandul spre romantism si pasiuni incendiare.

La mare se formeaza si se destrama cuplurile cu o viteza uimitoare. Nici cei din lumea show-bizz-ului nu se abat de la aceasta regula. Cel mai recent cuplu, format din Jojo si Smiley de la trupa "Simplu", a luat prin surprindere pe toata lumea. Cei doi muncesc impreuna la emisiunea "Don Juan de Romania", difuzata pe postul Antena 1. Scenele se filmeaza la mare, asa ca cei doi au decis ca pe langa munca nu ar fi rau sa aplice si ei regula mai sus- amintita.

Surpriza este insa alta. Jojo traia de ceva vreme o poveste de dragoste cu Alex, fratele Monicai Anghel. Toata lumea stia ca Alex este o persoana extrem de geloasa si ca o urmarea pe Jojo ca o a doua umbra. Pentru fratele Monicai Anghel, toti erau suspecti, chiar si prietenele lui Jojo, iar marele sau "of" era faptul ca blondina lucreaza in televiziune. Contactat telefonic de un jurnalist, Alex a facut o declaratie-bomba: "Ii rup eu picioarele lui Jojo, ca sa nu mai aiba nici o cariera. Sa stea acasa cu mine! Daca are nevoie de bani, ii dau eu bani, dar ea sa ramana acasa. De ce sa mai lucreze? Nu mai vreau sa se invarta in acel mediu".

Jojo nu a negat

Pusa sa aleaga intre Alex si o cariera in televiziune, Jojo a ales televiziunea. Asa ca si-a facut bagajele si a plecat la mare, de unde prezinta emisiunea "Don Juan de Romania". Potrivit revistei "X Magazin", Jojo nu a ramas prea mult timp singurica, fiind vazuta tot mai des in compania lui Smiley pe la terasele din Mamaia. Cei doi au luat masa impreuna, unde se sarutau si se mangaiau de mama focului. Ciudat este faptul ca Jojo l-a invitat pe Smiley la o emisiune de-a sa in calitate de invitat, iar in editiile urmatoare a aparut in postura de co-prezentator.

Este lesne de inteles de ce aceasta schimbare. Contactata telefonic si intrebata daca are o aventura sau nu cu Smiley, Jojo nu a spus nici da, nici nu. "Nu mai vreau sa discut despre viata mea personala, vreau sa ma concentrez asupra emisiunii". Era si greu sa infirme acest lucru, de vreme ce toata lumea din Mamaia i-au vazut pe cei doi sarutandu-se cu patima si impartind aceeasi camera de hotel. Asteptam cu nerabdare sa vedem daca o data cu trecerea sezonului estival, iubirea dintre cei doi protagonisti va ramane la fel de puternica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.