Katherine Jackson va lansa o carte in memoria fiului sau la aproape un an de la decesul acestuia, volumul intitulat "Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Archives" urmand sa contina gandurile acesteia despre megastar si o serie de fotografii rare, informeaza presa internationala.

Volumul va fi lansat luni si va putea fi cumparat de pe site-ul www.jacksonsecretvault.com, pentru 60 de dolari. "Este foarte mandra de aceasta carte. Nu este facuta pentru bani", spun apropiatii lui Katherine Jackson, relateaza NewsIn.

Volumul are 150 de pagini cu fotografii rare insotite de anecdote, citate si gandurile lui Katherine Jackson despre megastar. "Am vrut sa lansez o carte omagiala despre Michael pentru a-i multumi fanilor pentru dragostea si sprijinul pe care ni l-au acordat de-a lungul anilor", a declarat mama regelui muzicii pop.

O parte din incasarile din vanzarea volumului vor fi donate unei cauze nobile, mai spune Katherine Jackson, motivand ca exact asa ar fi facut si fiul sau.

Michael Jackson a incetat din viata la 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei intoxicatii acute cu medicamentul Propofol. Dupa decesul megastarului, mama sa a fost numita tutore al celor trei copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.