Paul McCartney a povestit intr-un interviu ca John Lennon s-a ametit dupa trei spectacole sustinute la Hamburg in 1962 si a urcat pe scena doar in lenjeria intima si cu un colac de WC in jurul gatului, informeaza presa internationala.

Potrivit acestuia, John Lennon uitase ca trupa avea programat si un al patrulea spectacol in aceeasi seara.

"Din cand in cand, te gandesti ca poti petrece putin, mai ales dupa trei concerte intr-o singura noapte. Apoi ti se reaminteste ca mai urmeaza unul. Imi aduc aminte ca John a venit o data pe scena in chiloti si cu un colac de toaleta la gat", a povestit Paul McCartney, relateaza NewsIn.

Trupa Beatles
s-a format in anii '60 la Liverpool, avandu-i in componenta pe John Lennon, Paul McCartney, George Harrison si Ringo Star, fiind cel mai faimos si de succes grup in istoria muzicii rock. De-a lungul timpului, trupa a contorizat peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga. Oficial, Beatles s-a destramat in 1970, iar orice sansa de reunire s-a naruit in 1980, cand John Lennon a fost asasinat de Mark David Chapman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.