Un tabloid din SUA a atacat-o fara motiv pe Catrinel Menghia, model recunoscut international pentru pictorialele pentru Maxim, FHM sau pentru aparitia in calendarul Pirelli.
Modelul Catrinel Menghia a fost insultata de site-ul HolyTaco.com, din cauza sonoritatii numelui de familie si a culorii parului.

Desi redactorii site-ului s-au informat ca modelul a profesat si in Romania, inainte sa se lanseze international, afirma ca aceasta nu poate fi decat o ”tiganca mizerabila sau un vampir insetat de sange”. Desi precizeaza ca nu e sigur de stereotipurile est-europene autorul articolului defaimator asociaza numele “Menghia” cu o boala incurabila.

In final pentru ca atacul sa fie complet autorul o citeaza in batjocura, alegand un fragment dintr-un interviu acordat de romanaca unei publicatii, unde aceasta declara: „ Nu m-am bazat niciodata pe un barbat. Sunt o femeie independenta. Dar acum, cand sunt o femeie casatorita, apreciez cand barbatul meu ma mai impinge de la spate. Dar am muncit si voi munci toata viata pentru a-mi castiga banii.”

Potrivit Realitatea.net, Catrinel Menghia este considerata de multi agenti si fani drept cea mai frumoasa ieseanca si unul dintre cele mai cunoscute manechine ale Romaniei din ultimii 5 ani.

In 2009, cele mai cautate si dorite fotomodele din lume, printre care si romanca Catrinel Menghia, au pozat intr-un peisaj exotic pentru calendarul Sports Illustrated , destinat costumelor de baie. [[VIDEO] Fotomodelele anului 2009 in costume de baie]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.