Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, Slash, a marturisit ca a reusit sa renunte definitiv la fumat numai dupa ce mama sa a murit de cancer la plamani.
"Am mai avut o tentativa dupa ce a nascut sotia, care imi reprosa ca, din pricina mea, copilul miroase ca o scrumiera. Atunci, insa, nu am rezistat tigari. Apoi a murit mama, eu m-am imbolnavit de pneumonie si am hotarat iar sa nu mai fumez. Si...am reusit. Am deja un an fara tutun", a declarat Slash.

Muzicianul in varsta de 44 de ani spune ca, in cele din urma, nu a gasit nimic dificil in a renunta la fumat, mai ales dupa ce a realizat ca nicotina nu il ajuta in niciun fel, scrie NewsIn.

"Nu e greu sa nu te mai atingi de tigari. Mie imi este cu atat mai usor cu cat am tot timpul mainile ocupate sa scrie mesaje pe Twitter", a mai spus cel care, in anii de glorie ai trupei Guns N' Roses, era cunoscut in postura de a avea mai tot timpul o tigara in coltul gurii.

[[VIDEO] Slash, atacat de un fan in timpul unui concert


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.