Michael Jackson va fi protagonistul unui nou joc video produs de compania Ubisoft, care marcheaza intoarcerea megastarului in lumea gamingului dupa o absenta de 22 de ani.
Reprezentantii Ubisoft au anuntat ca vor produce un joc video care il va avea ca personaj principal pe Michael Jackson. Contractul semnat de Ubisoft cu mostenitorii averii lui Michael Jackson ii va permite producatorului jocului sa includa multe dintre melodiile celebre ale magastarului. Primele piese anuntate oficial ca parte a coloanei sonore sunt „Beat It” si „Billie Jean”, potrivit NewsIn.

Jocul nu are inca un nume, dar va fi lansat in cursul acestui an. Proiectul Ubisoft va permite jucatorilor sa invete miscari de dans celebre ale lui Michael Jackson, relateaza Joystiq.com.

Potrivit presei americane, Sony Music va lansa un album cu piese necunoscute ale lui Michael Jackson in luna noiembrie, si este foarte posibil ca jocul sa apara pe piata in acelasi timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.