Cum arata Nicoleta Luciu, Cosmina Pasarin, Elena Udrea, Elena Basescu sau Iulia Vantur inainte si dupa ce au trecut prin filtrul de purificare si perfectionare numit Photoshop?

Exista oare un produs minune care are puterea de a ne scapa de cearcane, riduri, cosuri, pori dilatati, pilozitate in exces, celulita, vergeturi sau kilograme in plus? Ei bine, da, se numeste photoshop si este utilizatat in mod constant, de cele mai multe ori, fara moderatie, de vedetele care ajung sa ne complexeze cu perfectiunea lor... aparenta.

Pana la urma insa, persoane publice sau nu, si aceste doamne si domnisoare fara cusur care ajung pe coperta revistelor glossy se confrunta cu aceleasi imperfectiuni facute cadou de natura, varsta sau gravitatie.

Click aici pentru galeria foto si descopera si tu cum arata vedetele din Romania inainte si dupa Photoshop si gandeste-te daca are rost sa le invidiezi!

Sursa: unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.