Scriitorul Mircea Cartarescu a marturisit in cadrul emisiunii "Dincolo de aparente", ca nu a agreat sarbatorile conventionale, ziua de nastere sarbatorindu-si-o pentru prima oara la 30 de ani.
Mircea Cartarescu i-a povestit moderatoarei Florentinei Fantanaru ca ziua sa de nastere nu a fost un prilej de bucurie multa vreme, ba din contra.

"Eu nu am fost genul de om care sa puna pret pe serbari si sarbatori. Nu mi-a placut niciodata sa fac lucruri din acestea care mi s-au parut putin conventionale. Mi-am sarbatorit prima oara ziua de nastere la 30 de ani! De ce sa te bucuri intotdeauna de ziua ta? Te poti bucura cand ai un prilej cu adevarat de bucurie. Ziua mea a fost intotdeauna pentru mine o zi mai putin normala. O zi in care m-am simtit mai putin bine decat in zilele obisnuite", a marturisit Cartarescu, potrivit Cancan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.