Joe Jackson o invinuieste pe sotia sa, Katherine, pentru decesul lui Michael Jackson, considerand ca aceasta a nu s-a straduit pentru a-l convinge sa renunte la medicamentele pe care le lua.
In interviul exclusiv acordat saptamanalului britanic cu 12 zile inaintea comemorarii primului an de la decesul Regelui muzicii pop, Joe Jackson dezvaluie detalii despre confruntarile dintre el si sotia sa dupa decesul lui Michael.

"Katherine plangea si era foarte suparata. Dar nu am imbratisat-o deoarece eram furios pe ea, pentru ca plangea" spune Joe, in varsta de 80 de ani, care adauga ca a petrecut luni intregi incercand sa o convinga pe sotia sa sa-l interneze pe cantaret pentru a-si trata dependenta de medicamente, relateaza NewsIn.

"Daca ar fi facut ceea ce i-am spus Michael ar fi in viata acum", spune Joe, care marturiseste ca si el a avut o parte din vina.

In acelasi interviu Joe Jackson dezvaluie ca Paris si Prince Jackson si-au vazut mama biologica, Debbie Rowe, pentru prima oara de la decesul cantaretului, la inceputul anului 2010.

Tatal megastarului mai spune ca in ultima perioada a vietii Michael Jackson devenise din ce in ce mai paranoic. "Spunea in continuare ca va fi ucis, se temea ca va fi impuscat pe scena", explica Joe Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei intoxicatii acute cu Propofol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.