Pentru toti cei indragostiti de flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti, Dan Helciug iese la rampa cu o surpriza de proportii. CD-ul Inimi pentru alte inimi aduce impreuna nume sonore ale scenei muzicale romanesti si nu numai.

Albumul contine piese de dragoste, interpretate in duet unplugged impreuna cu artistii invitati, Bodo (Proconsul), Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras (Sarmalele Reci), Alina Cruceru.

CD-ul creat sub forma unui omagiu adus iubirii, este unul caritabil, iar veniturile obtinute din vanzarea sa vor fi donate exclusiv Asociatiei Inima Copiilor, ONG non – profit dedicat ajutorarii copiilor cu probleme cardiace.

Albumul “Inimi pentru alte inimi” marcheaza o noua etapa in cariera muzicala a lui Dan Helciug, fiind primul sau proiect solo, independent de trupa pe care a consacrat-o, Spitalul de Urgenta. Albumul costa 30 de lei si poate fi comandat chiar de astazi pe CharityGift.ro si, incepand cu 16 iunie, si din reteaua magazinelor Carturesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.