Intr-un interviu acordat zodiac-travel.ro, Adrian Enache a dezvaluit ca va fi imaginea unei agentii de turism si a unui hotel de lux din Turcia.

Intrebat ce insemna pentru el vara lui 2010, pe plan profesional, cantretul a spus ca va fi un an in care va calatori mult.

“Ca sa fac un joc de cuvinte, voi calatori foarte mult si chiar voi fi imaginea unei agentii de turism si a unui hotel de lux din Turcia. Anul trecut am avut un recital acolo si am avut marea onoare de a fi “observat” circa 10 minute de catre renumita Mariah Carey, care canta la un hotel de 7 stele deschis anul trecut, tot in Antalya. Trecuse pe acolo pentru ca auzise zarva multa, ea nu cantase decat o piesa pentru care primise un milion de euro...eu am avut de cantat mai mult si n-am primit suma aia (rade copios). Am reluat relatiile cu cei din Turcia la Targul de Turism de la Romexpo, au venit cu un contract foarte frumos, reprezint imaginea hotelului in Romania, m-au invitat sa fac si un nou videoclip. Se pare ca sunt foarte apreciat acolo, ei sunt atrasi de showbiz si de artistii dinamici, cu succes la public. Imi face placere sa lucrez cu ei, mai ales ca am antecedente vechi, am castigat doua festivaluri importante in Turcia, sunt prieten cu cateva vedete de acolo, am in repertoriu melodii turcesti. Mai am o colaborare si in Grecia - imi place foarte mult si acolo - si sunt in negocieri, sper sa se concretizeze intr-o saptamana, cu un hotel din Maroc”
, a spus cantaretul.

Citeste interviul integral pe zodiac-travel.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.