Vedeta a refuzat sa urce cateva trepte pentru a participa la un eveniment de autopromovare.

Controversatul model britanic Naomi Campbell a refuzat sa participe la un eveniment de promovare a propriului sau parfum, pe motiv ca liftul spre locul de desfasurare era stricat, iar vedeta nu a vrut sa urce cateva trepte, relateaza NewsIn.

Informatia a fost facuta publica de un reprezentant al companiei care are contract cu Campbell pentru dezvoltarea si promovarea produselor cosmetice cu numele modelului.

"Intarzie intotdeauna la evenimente si face turneele de promovare foarte dificile, stresante si, deseori, foarte neplacute",
a spus acesta, care a mai dezvaluit ca, in timpul unei calatorii la Budapesta, a fost atacat cu o sticla de catre Campbell, scrie DailyMail.

In varsta de 40 de ani, Naomi Campbell a mai fost protagonista unor episoade care i-au afectat imaginea. In 2000, modelul a recunoscut ca si-a lovit asistenta personala cu un telefon si a amenintat-o ca o arunca din masina, iar acum trei ani a fost acuzata ca si-a agresat menajera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.