Cel mai popular sitcom din istorie, "Seinfeld", continua sa produca bani chiar si la 12 ani de la incheiere, totalul estimat al incasarilor de pe urma episoadelor difuzate in reluare ajungand la aproape 2,7 miliarde de dolari.

Specialistii spun ca este un adevarat miracol succesul de care inca se bucura cele 180 de episoade ale serialului "despre nimic", asa cum l-au etichetat chiar realizatorii lui.

Popularitatea sitcomului contrasteaza puternic cu reactiile fata de noua productie de televiziune in care a aparut de curand Jerry Seinfeld, "The Marriage Ref", considerata mai degraba un esec, relateaza NewsIn.

"Cine credea ca Jerry Seinfeld poate fi atat de lipsit de haz?", intreba un cotidian american, in cronica despre "The Marriage Ref".

Independent de proiectele timpului prezent, Seinfeld si ceilalti trei protagonisti ai serialului incheiat acum 12 ani, adica Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus si Michael Richards, pot dormi linistiti, iar impreuna cu ei producatorii si detinatorii drepturilor pentru sitcomul care i-a facut celebri.

"Seinfeld"
face bani in continuare, tinand la respect, si din punct de vedere al incasarilor, toate celelalte productii similare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.