Producatorul american Steve Reuther, care a lucrat la peliculele "Pretty Woman" si "Dirty Dancing", a decedat din cauza cancerului, la varsta de 58 de ani.

Producatorul a decedat duminica, in casa sa din Santa Monica, relateaza NewsIn.

Steve Reuther si-a inceput cariera la o agentie de talente si a devenit producator in anii '80. A fost producator executiv al peliculei "Dirty Dancing" in 1987 si a mai lucrat la "Pretty Woman" si "The Rainmaker", alaturi de Francis Ford Coppola.

Reutner a creat o companie de productie alaturi de actorul Michael Douglas in 1990, in cadrul careia a produs "The Rainmaker", "The Ghost and the Darkness" si "Face/Off", cu John Travolta si Nicolas Cage in distributie.

Recent s-a ocupat de comedia romantica "The Ugly Truth", cu Gerard Butler si Katherine Heigl, un succes in box-office-ul din Marea Britanie si Irlanda.

Ultimul proiect al producatorului a fost pelicula numita "Steinbeck's Point of View", povestea unui barbat aflat pe moarte din cauza canceruluim care trece printr-o experienta revelatoare dupa ce vorbeste cu supravietuitorul unui accident aviatic. Pelicula urma sa fie lansata in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.