Adrian Minune pregateste un cantec special pentru cele doua nunti ale lui Adrian Mutu, la care a fost invitat sa cante in aceasta toamna. "Bineinteles ca voi compune o piesa pentru Adrian", ne-a declarat manelistul. Adi de Vito l-a cunoscut pe "Briliant" la diverse petreceri unde i-a incantat pe cei prezenti cu vocea sa. Interpretul il considera pe Mutu amic si nu stat nici o clipa pe ganduri cand a primit invitatia de a asigura buna dispozitie a nuntasilor.

DAR DE LA DAN BURSUC

Minune va canta si in limba spaniola pentru oaspetii din Santo Domingo, in Republica Dominicana, de unde este mireasa. Minune a compus o alta piesa muzicala in care lauda talentul sportivului Marius Niculae. Un alt manelist care a creat cu gandul la fotbalistul Mutu este Dan Bursuc. "A fost un gest de prietenie", declara Dan Bursuc intr-un interviu, care a cantat si despre dragostea lui Mutu cu Alexandra.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.