Un alt mare actor a semnat in cartea de oaspeti a restaurantului Balthazar, din str. Dumbrava Rosie. Dupa Nicole Kidman, Wesley Snipes, Jean-Claude Van Damme, Dennis Hopper, Armand Assante sau Kristanna Loken a venit randul lui Steven Seagal sa ia cina la unul din cele mai laudate restaurante bucurestene.

Vedeta hollywoodiana a sosit la Balthazar duminica seara, in jurul orelor 21.00. A servit la primul fel maki (rulouri de orez cu alge de mare) si sushi & sashimi sur gohan, apoi o supa de pui thai cu lapte de cocos si arome, iar la felul de baza, pui laotian cu ginger si lapte de cocos, iar drept garnitura piramida surpriza si legume pane in orez verde.

Cat despre bautura, Steven a preferat doar apa plata. Meniul ales de el nu l-a costat totusi decat un pic peste un milion de lei. Desi nu pare sa aiba nevoie de bodyguarzi, Seagal a sosit la restaurant insotit de doua garzi de corp personale si alte cinci care asteptau cuminti afara ca starul sa-si termine linistit cina. Mai mult, vedeta a dorit sa-si asculte propriul disc muzical, cei care se aflau in acel moment la restaurant apreciind ca Seagal este la fel de priceput si in ale muzicii, nu doar la loviturile cu pumnul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.