Sotia actorului a deschis un proces impotriva companiei cinematografice care se ocupa de ultimul film al actorului, acuzand-o ca nu a furnizat servicii adecvate pentru protectia acestuia.

Procesul a fost deschis impotriva companiei franceze MS2 S.A., responsabila pentru productia peliculei "Stretch", scrie DailyMail.

Potrivit plangerii, compania a primit sa-i asigure lui Carradine cele mai bune facilitati si un asistent care sa-l ajute sa se descurce in Bangkok, insa reprezentantii MS2 l-ar fi lasat singur pe actor in seara in care acesta a fost gasit decedat, relateaza NewsIn.

Vaduva lui Carradine, Anne, a avut dificultati in a colecta polita de asigurare pe care compania cinematografica franceza trebuia sa o detina pentru actor.

La momentul decesului, Carradine, celebru pentru serialul "Kung Fu" si pentru pelicule printre care "Kill Bill", se afla in oras de doar trei zile.

David Carradine a decedat in urma unui accident autoerotic

Carradine, in varsta de 72 de ani, a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Bangkok, in iunie 2009. Autoritatile nu au lansat rezultatele investigatiei cu privire la decesul actorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.