Tot mai multi actori consacrati la Hollywood vin in Romania sa filmeze. Motivul este unul cat se poate simplu. Sa produci un film in Europa de Est este mult mai ieftin decat in Europa Occidentala sau in America. Asa ca actori de marca precum Nicole Kidman, Jean Claude Van Damme si mai nou Wesley Snipes au venit in Romania. Numai ca actorii nu s-au multumit doar sa-si faca meseria si s-au gandit ca putina distractie nu strica nimanui. Primul a fost Jean Claude Van Damme care isi petrecea timpul mai mult "afumat" decat treaz si nu gasea altceva de facut decat sa produca scandaluri si sa agate femei. In plus, nici un club de noapte bucurestean nu a scapat nevizitat de actor.

Nici o fata nu l-a vrut

Acum a venit si randul actorului Wesley Snipes sa-l imite pe Van Damme, ca, de, in Romania sunt fete frumoase, ca doar auzim adesea asta din gura strainilor care se indura sa ne viziteze tara. Potrivit revistei "X magazin", cu o saptamana in urma, in Parcul Herastrau, mai exact intr-un celebru bar bucurestean, cine credeti ca si-a facut simtita prezenta?

Nimeni altul decat celebrul actor de culoare, insotit de un grup de prieteni care se dadeau in spectacol spre disperarea celorlalti clienti. Dupa ce si-au potolit foamea, au baut cateva sticle cu vin si bere, spiritele petrecaretilor s-au incins. Asa ca au mai comandat si o sticla de whisky. Nimic rau pana acum, dar cand Wesley a inceput sa bea direct din sticla, fix in mijlocul parcului, iar cand si prietenii lui i-au urmat exemplul, nu a mai fost nimic placut pentru ochii privitorilor.

Dupa ce s-au imbatat crita, actorul si-a pus amicii sa agate femei pentru el. Ce a urmat este destul de jenant pentru orgoliul actorului. Absolut nici o romanca nu a cazut in "plasa" artistului. Iar asta dovedeste ca romancele, pe langa faptul ca sunt frumoase, mai sunt si inteligente. Asa ca Wesley Snipes a plecat cu coada intre picioare, spre hotelul lui, unde s-a culcat... singur-singurel!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.