Vedeta isi petrece fiecare clipa libera in compania noului iubit

Nicoleta Luciu isi neglijeaza prietenele de dragul actualului iubit, Zsolt Csergo. Acestea i-au reprosat ca au aflat din presa de noua ei cucerire, povesteste revista Story.

Zsolt a fost cel care a dorit sa o cunoasca mai indeaproape pe Nicoleta. Abia despartit de Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, tanarul din Miercurea Ciuc a invitat trupa Laguna sa cante intr-unul din cazinourile pe care le detine. Dupa concert, a invitat-o pe Nicoleta si pe colega ei Anca la masa. Au facut cunostinta si schimb de numere de telefon.

SANSA LUI ZSOLT

Vedeta Pro Tv nu avea habar ca fostul hocheist o placea de ceva vreme si ca si-ar fi dorit sa devina apropiati. Sansa i-a suras lui Zsolt pentru ca Nicoleta tocmai se despartise de Dinu Maxer. Zsolt i-a facut o curte asidua Nicoletei, iar ea s-a indragostit in cele din urma de el.

SE MUTA IMPREUNA

Nicoleta s-a temut de ce va spune presa cand se va afla ca s-a cuplat cu un barbat plin de bani. Insa, in cele din urma, s-a convins ca nu conteaza gura lumii atunci cand exista dragoste. Deocamdata, cei doi porumbei se intalnesc la Hotel Marriott din Capitala, pentru ca Zsolt nu are o locuinta in Bucuresti. Dar, cat de curand, se vor muta impreuna intr-un apartament luxos, in zona parcului Herastrau.

EA: OPT ANI CU DINU

Timp de opt ani Dinu Maxer a fost singurul barbat din viata Nicoletei. Cu toate ca Dinu visa la o nunta ca in povesti la Las Vegas, Nicoleta va vizita celebrul oras in septembrie, insa impreuna cu Zsolt. Story scrie ca Zsolt nu o va cere pe Luciu de sotie in aceasta vacanta asa cum s-a scris recent in presa.

EL: DOI ANI CU SIMONA

Simona Patruleasa s-a despartit de Zsolt dupa o relatie de doi ani. Ruptura a intervenit dupa ce au revenit dintr-o vacanta petrecuta in Cancun, Mexic. Intr-un interviu din luna iunie, Simona ii ura lui Zsolt sa fie fericit impreuna cu Nicoleta, "pentru ca se potrivesc".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.