Intr-un Ferrari rosu, Botezatu a pornit in cautarea sufletului pereche.

Nu mai putin de 22 de femei superbe se vor lupta pentru a-i cuceri inima celui mai ravnit burlac din Romania. “Sunt onorat pentru ca am fost ales sa traiesc aceasta experienta. Voi face parte dintr-un show care a depasit in rating toate emisiunile din America!”, a declarat Catalin Botezatu.

Cel mai tare show al verii isi incepe pregatirile la Antena 1 si totul pare desprins dintr-un basm al vremurilor noastre. Catalin Botezatu a pornit spre cele 22 pretendente la dragostea lui nu pe un cal alb, ci cu mult mai multi cai sub capota. Un extraordinar Ferarri rosu l-a ajutat pe Bote sa ajunga la locul intalnirii cu superbele fete.

“Totul este pe calapodul meu. Vorbim de lux, de femei superbe, de masini glam si hoteluri luxoase! Vom filma in cele mai exotice locuri din lume. Pentru mine este perfect! Toata viata mea a fost o aventura! Deci, sa inceapa aventura!”, a povestit celebrul creator de moda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.