Halliwell, Melanie Brown, Emma Bunton si Melanie Chisholm isi doresc sa revina pe scena. Doar Victoria Beckham se lasa convinsa mai greu.
Succesul pe care fetele Spice l-au obtinut cu revenirea din 2007-2008, dupa 10 ani in care nu mai cantasera impreuna (cam de cand Geri Halliwell si-a inceput cariera solo), a fost uimitor. Dupa acel turneu Victoria a promis sa renunte la cariera muzicala definitiv si sa se concentreze pe proiectele ei din moda, potrivit Musichat.

Conform StarPulse, fetele isi doresc foarte mult sa se intoarca pe scena, dar Halliwell, Melanie Brown, Emma Bunton si Melanie Chisholm inca se chinuie sa o convinga si pe Victoria Beckham sa revina. O sursa a declarat: "Fetele sunt foarte entuziasmate. Vorbesc numai despre revenire si fiecare are atat de multe idei noi. Sunt disperate sa o aduca si pe Posh alaturi de ele, dar momentan nu au reusit nimic in acest sens."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.