Sute de constanteni sunt prezenti astazi in fataTeatrului Fantasio din Constanta, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe regretatul actor Jean Constantin.

  • Sicriul a fost scos din foaierul teatrului in ropote de aplauze.

In foaierul teatrului s-a aflat si fanfara Fortelor Navale, care a oferit o ultima reprezentatie. Tot aici s-au aflat zeci de coroane de la prieteni, autoritati locale saui admiratori.

Sicriul cu trupul actorului a fost dus la Catedrala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Constanta. Pe parcursul drumului, artistul a fost aplaudat de constanteni. Jean Constantin va fi inmormantat in aceasta dupa-amiaza in Cimitirul Central, pe aleea principala a cimitirului, unde se afla si locul de veci al fostului sau partener de scena, Gelu Manolache, potrivit NewsIn.

Jean Constantin a murit miercuri
, in locuinta sa din Constanta, la varsta de 81 de ani. Actorul avea probleme cardiace si fusese internat in spital de mai multe ori in ultimele luni.

Jean Constantin s-a nascut la Techirghiol, in judetul Constanta, si a debutat tot pe malul marii, la sectia de estrada a Teatrului Fantasio. Presedintele Consilului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a anuntat ca va propune ca Teatrul Fantasio sa poarte numele regretatului actor Jean Constantin. Propunerea sa va fi luata in discutie de consilieri la prima sedinta de Consiliu Judetean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.