Un grup de patru profesionisti in ale muzicii au venit cu ideea originala de a ne face sa iubim Bucurestiul, un oras cu adevarat plin de surprize.

Nici nu stim cate locuri deosebite ascunde acest oras. De aceea va avea loc al doilea sezon Sunday Scoop, intr-un cadru potrivit pentru vara: Baraka din parcul Herastrau.

Ce ne asteapta? duminici cu muzica electronica asigurata de dj-i rezidenti Alexandru Jijian, Alex Linte, Dirty Pusherman si Fouchat, promotori ai acestei idei. Tot pe muzica, vor fi expuse portrete fotografice ale Capitalei, un oras pe care il uram, dar pe care, in acelasi timp, il iubim.

Astfel, Artwork-urile Sunday Scoop din noul sezon vor prezenta cate un fotograf care isi va expune propria viziune despre Bucuresti in cadrul fiecarei editii. Primul artist care va expune in acest cadru este fotograful Popa Stelian.

Deschiderea sesiunii de Sunday Scoop va avea loc duminica, 30 mai, in jurul orei 20:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.