Smiley isi lanseaza in premiera la Alarma ProFM noul single Love is for free

Artistul impreuna cu Pasha Man, cel cu care a colaborat pentru acest nou material, se va afla in studioul ProFM pentru a le povesti ascultatorilor despre acest nou proiect.

“Love is for free” este una dintre ultimele piese compuse pentru albumul “Plec pe Marte”, lansat in luna martie, anul acesta. Desi piesa “Plec pe Marte” inca se afla pe primele locuri in topurile muzicale din Romania, “Love is for free” a fost aleasa pentru promovare ca al doilea single de pe album datorita feedback-ului extraordinar primit din partea publicului, dar si pentru mesajul optimist si lejer, potrivit perioadei in care se lanseaza.

Colaborarea cu Pacha Man reprezinta o surpriza atat datorita asocierii inedite dintre cei doi artisti, cat si pentru faptul ca marcheaza revenirea acestuia pe scena muzicala. Videoclipul se va filma in perioada imediat urmatoare intr-o locatie exotica si va aparea la inceputul acestei veri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.