Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu merg in finala concursului de muzica Eurovision.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, s-au calificat in finala concursului Eurovision 2010, care va avea loc sambata, in urma celei de-a doua semifinale a competitiei, desfasurata joi seara, relateaza NewsIn.

Celelalte noua tari calificate alaturi de Romania la finala Eurovision sunt Georgia, Ucraina, Turcia, Israel, Irlanda, Cipru, Azerbaidjan, Armenia si Danemarca.

  • Care sunt favoritii la trofeu?

Favorita sa plece acasa cu trofeul este Azerbaidjan, urmata de Israel si Suedia, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri internationale.

Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu sunt cotati cu a zecea sansa la castigarea editiei 2010 a concursului muzical Eurovision, iar pentru calificarea in finala sunt cotati cu a saptea sansa.

Primii zece finalisti de la Eurovision 2010

Cea mai buna performanta a Romaniei la Eurovision a fost locul al treilea, obtinut in 2005 de Luminita Anghel si Sistem, cu piesa "Let me try".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.