Biografia actritei, intitulata "Hello, Gorgeus:The beginnings of Barbra Streisand", va fi publicata in 2012, cand artista va aniversa 50 de ani de cariera.

In carte vor fi povestite copilaria Barbrei, inceputul carierei sale in Greenwich Village, inregistrarile primelor albume, dar si debutul pe scena si succesul in cinematografie, relateaza NewsIn.

"Din cate stiu eu cartile scrise pana acum despre Barbara Streisand nu au reusit sa prezinte importanta si influenta acestei femei, personalitatea ei complexa. William Mann va scrie o carte care va trece testul timpului si care o va portretiza asa cum trebuie pe Barbra Streisand", a explicat George Hodgman, directorul executiv al editurii Houghton Mifflin Harcourt, care va publica acest volum.

William Mann este cunoscut pentru biografiile scrise despre starurile de la Hollywood, cea mai cunoscuta fiind "Kate: The woman who was Hepburn", care a aparut in 2006.

Ultima carte scrisa de Mann a aparut in 2009, "How to be a movie star: Elizabeth Taylor in Hollywood".

Barbra Streisand,
in varsta de 68 de ani, cocheteaza si ea cu scrisul, negociind in prezent publicarea unui volum despre design-ul interior, "Pasiunea mea design-ul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.