Regizorul Quentin Tarantino pregateste o pelicula bazata pe mitul Contelui Dracula pe care intentioneaza sa o filmeze in Austria.

Potrivit NewsIn, Tarantino ar urma sa petreaca patru zile in Austria, pentru a vizita castelele din regiunea Kreuzenstein. Aceste castele au facut parte din decorul filmului "Season of the Witch", in care protagonisti au fost Nicolas Cage si Ron Perlman, care va fi lansat anul acesta.

Zona este una muntoasa, abrupta, cu numeroase castele si peisaje tenebroase.

Doua alte pelicule despre Dracula sunt pregatite la Hollywood, una regizata de Alex Proyas (numita "Dracula: Year One"), produsa de Universal, si o alta produsa de Brad Pitt ("Vlad"), care va fi realizata de casa de productie Summit Entertainment, in regia lui Anthony Mandler.

Pana in prezent, legenda lui Dracula a inspirat peste 100 de filme. Cele mai populare dintre acestea sunt pelicula din 1931, cu Bela Lugosi in rolul principal, si cea realizata in 1992 de Francis Ford Coppola, in care a jucat Gary Oldman.

Majoritatea scenariilor au avut ca punct de plecare romanul "Dracula", scris de irlandezul Bram Stoker.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.