Regizorul Martin Scorsese, care vrea sa realizeze o biografie a cantaretului Frank Sinatra, incearca sa-l convinga pe actorul Al Pacino sa accepte rolul principal,

Din distributie ar mai urma sa faca parte si Robert de Niro, in rolul lui Dean Martin, relateaza NewsIn.

"Trebuie sa gasesc actorul care il poate aduce inapoi pe Sinatra pe marele ecran. Alegerea mea ar fi Al Pacino, iar Robert de Niro ar fi potrivit pentru rolul lui Dean Martin",
a declarat regizorul, in timpul turneului de promovare a peliculei "Shutter Island" in India.

Planurile regizorului Martin Scorsese pentru filmul despre viata lui Frank Sinatra, care ar urma sa aduca in prim-plan legaturile acestuia cu mafia, au deranjat-o pe fiica legendarului cantaret, Tina.

Regizorul Martin Scorsese vrea sa exploreze in filmul biografic partea intunecata a vietii lui Frank Sinatra, insa fiica cantaretului, Tina, care a fost numita producator executiv al filmului, se opune prezentarii acestuia ca fiind un om violent si alcoolic, cerand o versiune mai "curata" a scenariului despre viata lui Sinatra.

Legaturile lui Sinatra cu mafia, nedorite de familia artistului in filmul lui Scorsese

FBI a tinut un dosar secret despre Sinatra timp de decenii, in care detaila afacerile sale personale si prietenia cu mai multe figuri ale mafiei din Los Angeles.

Cantaretul, care a decedat in 1988 dupa o cariera care a cuprins peste 1.400 de inregistrari muzicale si zeci de aparitii in filme, a inspirat una dintre cele mai faimoase scene de film despre mafie. Scriitoarul Mario Puzo l-a folosit pe Sinatra ca sablon pentru cantaretul Johnny Fontane, un personaj din "Nasul".

Proiectul lui Scorsese, numit provizoriu "Sinatra", este primul lung metraj dedicat vietii cantaretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.