Nu a fost dragoste la prima vedere, ci planificare in amanunt "indragosteala" nebuneasca a lui Tom Cruise de Katie Holmes. si calcul pragmatic. Se pare ca actorul si-a intocmit o lista cu starlete din care urma sa-si aleaga viitoarea iubita, in functie de cate aparitii i-ar putea aduce fiecare in presa. Katie habar n-a avut c-a fost "lucrata"!

Jennifer Garner a fost in fruntea topului, dar Tom a scapat-o printre degete, caci frumoasa din "Alias" s-a amorezat de Ben Affleck, cu care a ramas gravida si, recent, s-a si maritat. A doua, Kate Bosworth, a fost eliminata dupa prima intalnire, fiind catalogata drept "necorespunzatoare". Jessica Alba, a treia favorita la candidatura de "doamna Cruise", l-a flituit pe Tom dupa ce-a fost invitata la "o discutie profesionala pentru urmatorul film" si s-a pomenit, de fapt, ca Tom ii indruga verzi si uscate despre viata lui.

Asa a aparut "in peisaj" Katie Holmes, ultima optiune de pe lista actorului. Nestiind de aranjament, micuta de 26 de ani a acceptat sa devina iubita lui Tom, iar de curand i-a acceptat chiar cererea in casatorie.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.