Actorul american Michael Madsen a fost tinut sub supraveghere medicala intr-un spital din orasul britanic Truro, dupa ce a fost gasit inconstient in camera sa de hotel, sub influenta alcoolului, si a incercat de trei ori sa sara din ambulanta, potrivit cotidianului britanic The Sun.

Medicii britanici l-au tinut pe actor sub supraveghere temandu-se ca acesta s-ar putea sinucide.

Madsen a fost gasit inconstient in camera sa de hotel, dupa noua zile petrecute in orasul britanic Truro. O ambulanta a fost chemata pentru a-l transporta la spital, iar pe drum actorul a incercat sa sara din autovehicul de trei ori, relateaza NewsIn.

Angajatii hotelului au fost surprinsi de cantitatea de alcool pe care acesta o consuma zilnic, amestecand bautura cu diverse medicamente. Acestia au mai declarat pentru cotidianul britanic ca actorul, aflat in Marea Britanie pentru filmarile la o pelicula horror, a socat clientii hotelului prin comportamentul sau, dupa ce a urinat in parcare.

Surse din spital au declarat pentru The Sun ca actorul a fost retinut sub observatie la spital potrivit legii, iar daca acesta ar fi incercat sa fuga ar fi fost sanctionat. Madsen fost consicerat pacient cu risc si a fost supravegheat de medici, care se temeau ca s-ar putea sinucide.

Madsen a parasit spitalul dupa ce s-a trezit si apoi a plecat inapoi in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.