Creatorul de moda Catalin Botezatu (foto mic) s-a aflat pentru a doua oara in Islanda la "Iceland Fashion Week". Atentia acordata lui Botezatu i-a nemultumit pe designerii islandezi care s-au razboit cu organizatorii, cativa dintre ei renuntand sa-si mai prezinte colectiile in festival. Spiritele s-au incins la maximum cand o populara actrita de la Hollywood, Adrienne Franz (cunoscuta mai ales din serialele de televiziune "Sunset Beach" si "Bold and Beautifull"), a deschis festivalul defiland intr-o rochie din colectia romanului.

Prezenta la fata locului, reprezentanta revistei Vogue din New York ii va aloca un spatiu important lui Catalin Botezatu in numarul din luna august. Succesul a fost deplin pentru Botezatu. Premiata la festivalurile din Bali si Malta, colectia denumita "Sukar Collection" a luat premiu si in Islanda. Ea va fi prezentata in Romania vineri, la "Summer Fashion Festival" de la Mamaia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.