Actrita mexicana Salma Hayek isi va schimba numele cu cel al sotului sau, Fransois-Henri Pinault, urmand ca vedeta sa fie de acum inainte cunoscuta drept Salma Pinault.

Actrita a explicat ca schimbarea raspunde unei noi etape a vietii sale si ca niciodata nu a fost atat de fericita, scrie NewsIn.

Ideea schimbarii numelui i-a venit actritei intr-o pauza de la filmari, cand fiica sa Valentina, in varsta de doi ani, a intrebat-o ce scrie pe scaunul sau, iar atunci cand mexicanca i-a spus ca literele reprezinta numele sau, Salma Hayek, micuta a intrebat-o de ce nu scrie Salma Pinault.

In martie 2009 Hayek a anuntat ca este insarcinata cu magnatul francez François-Henri Pinault, iar in luna septembrie a aceluiasi an actrita a dat nastere fiicei sale, Valentina Paloma Pinault. In 2008 Hayek si Pinault au anuntat sfarsitul logodnei lor, insa apoi s-au impacat si s-au casatorit in 2009, de Ziua Indragostitilor, la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.