Musical-ul "Zorba", realizat de Barry Weissler, care il va avea ca protagonist pe actorul Antonio Banderas, va fi lansat pe Broadway in 2011.

Spectacolul, care initial trebuia sa fie gata pentru a fi prezentat in sezonul 2010-2011, va fi lansat cu intarziere din cauza filmarilor noii pelicule a lui Pedro Almodovar in care Banderas are rolul principal, relateaza NewsIn.

"Zorba" se bazeaza pe romanul omonim scris de Nikos Kazantzakis, publicat in 1946, care relateaza prietenia intre un grec si un tanar american numit Nikos, care a mostenit cateva terenuri in Grecia, dar si relatiile de amor pe care cei doi le-au avut cu diferite femei.

Ecranizarea romanului in 1964, cu Anthony Quinn in rol principal, a avut mare succes, iar patru ani mai tarziu romanul a fost transformat pentru prima data in musical.

Antonio Banderas a debutat pe Broadway in 2003, in musical-ul "Nine", bazat pe pelicula "Opt si jumatate" (1963) regizata de Federico Fellini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.