Dupa 16 ani, legendara trupa britanica Rolling Stones este din nou numarul 1 in topul vanzarilor, datorita albumului "Exile On Main Street", care a fost relansat pe piata odata cu un film documentar prezentat in premiera la Cannes.

Discul domina clasamentul de profil din Marea Britanie, unde apare cu 1.000 de unitati vandute in plus fata de albumul "The Dance" al celor de la Faithless, aflat pe locul 2, relateaza NewsIn.

Documentarul proiectat la Cannes prezinta povestea realizarii discului de acum 38 de ani, cu imagini inedite in care apar la lucru Mick Jagger si colegii sai.

Nume de legenda in istoria muzicii, Rolling Stones este cea mai longeviva trupa rock inca in activitate. Formata la Londra, in 1962, de Mick Jagger, Brian Jones si Keith Richards, trupa a lansat 55 de albume si compilatii.

In 1989, Rolling Stones a intrat in Rock and Roll Hall of Fame. Britanicii au concertat si in Romania, la Bucuresti, in 17 iulie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.