Axl Rose l-a dat in judecata pe Irving Azoff si ii cere daune de cinci milioane de dolari pentru ca ar fi incercat sa saboteze miscarile de reunire a formatiei.
Rose sustine ca managerul dorea reunirea Guns N' Roses in vechea formula si, din acest motiv, a incercat sa impiedice toate celelalte actiuni de reformare si relansare a trupei. Mai mult, solistul sustine ca Azoff ar fi pus la cale un plan secret prin care Rose sa nu aiba alta solutie decat sa cante impreuna cu cei din formula originala a trupei, scrie NewsIn.

Axl Rose si managerul trupei se mai judeca intr-un proces. In martie, Azoff l-a dat in judecata pe solistul Guns N' Roses sustinand ca acesta nu i-a platit comisioane ce totalizeaza 1,9 milioane de dolari.

Trupa americana Guns N' Roses a fost formata in 1985 si a vandut peste 90 de milioane de discuri. Primul album al trupei, "Appetite for Destruction", s-a vandut in peste 25 de milioane de exemplare in toata lumea si a ajuns pe locul 1 in topurile Bilboard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.