Actorul american Charlie Sheen, despre care in urma cu o luna se spunea ca va renunta la serialul "Two and a Half Men", a semnat un acord cu postul de televiziune american CBS pentru a mai ramane alaturi de echipa productiei inca doi ani.

Prin semnarea acordului prin care isi prelungeste colaborarea cu doi ani Sheen, in varsta de 44 de ani, devine unul dintre cei mai bine platiti actori din televiziunea americana.

Potrivit presei de specialitate, actorul va primi aproximativ doua milioane de dolari pe episod, suma care il aduce in fruntea clasamentului vedetelor de televiziune americane cel mai bine platite, informeaza NewsIn.

Postul de televiziune american CBS a informat ca a semnat un acord cu actorul pentru ca acesta sa ramana alaturi de "Two and a half men".

Sheen a transmis printr-o declaratie ca o data cu semnarea acordului s-au terminat doua luni de speculatii cu privire la viitorul serialului si a multumit directorilor CBS pentru ajutorul acordat.

La inceputul lunii aprilie presa americana spunea ca Charlie Sheen va parasi serialul "Two and a Half Men", in aprilie, la sfarsitul sezonului actual, la doar doua luni de la externarea sa intr-un centru de reabilitare, unde a mers pentru a scapa de viciul consumului de cocaina si alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.