Actrita il gaseste pe partenerul ei din The Tourist foarte plictisitor.

Daca la inceput se zvonea ca Angelina Jolie vrea sa-l seduca pe Johnny Depp pe platoruile de filmare, acum umbla vorba ca cei doi nu se inteleg deloc.

Angelina Jolie and Johnny Depp film scenes together on a massive speedboat in Venice, Italy for their upcoming film The Tourist

"S-a saturat de Johnny…Chimia dintre ei ar fi trebuit sa pluteasca in aer, insa, in particular, nu se inteleg. Angelina a fost dezamagita ca el nu s-a pregatit suficient pentru rol si pentru ca nu a vrut sa isi tunda parul", a declarat o sursa pentru ShowbizSpy.

Nici Johnny Depp nu are o parere tocmai buna despre sotia lui Brad Pitt. Acesta crede ca Angelina este o "prima donna”, prea ingamfata, si de aceea o evita cat poate de mult.

"Johnny se retrage la el in rulota pana cand este chemat inapoi. Crede ca Angie este ingamfata (...) Chiar daca familia lui Johnny il viziteaza des, Angelina nu a vrut sa ii cunoasca"
, a adaugat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.